samtidigt som han kan spela


Jurgen Klopp och Michael Edwards letar efter


Billiga Fotbollströjor, Matchtröjor Fotbollde röda tros vara på väg fotbollströjor med eget tryck båda inblandade parter

Liverpool väntar på ett hektiskt sommartransferfönster när Jurgen Klopp och Michael Edwards letar efter tillägg till sidan. De röda tros vara på väg att förlora Georginio Wijnaldum på en fri, medan de har tippats för att ta in en ny mittfältare för att ge konkurrens för Roberto Firmino. Här är fyra spelare som Liverpool kan titta på att skriva under i den kommande överföringsfönster.
De rödas 'mittbackproblem är tydliga för alla att se, med Virgil van Dijk, Joe Gomez och Joel Matip alla på sidlinjen.
Och undertecknandet av Konate skulle stärka deras omedelbara alternativ, samtidigt som de skulle ge dem en annan unge att utveckla.
21-åringen har en ljus framtid framför sig och kommer att vara en långsiktig tillgång, samtidigt som han kan spela direkt in i laget.
billiga fotbollströjor Trots att han bytte Konate kan Liverpool göra mycket värre än att skriva på Ozan Kabak på en permanent affär.
billiga fotbollströjor Edwards och Klopp skulle kunna tänka sig att flytta Matip i sommar med tanke på sin skadahistoria, och Kabak skulle vara en idealisk ersättare.
matchtröjor fotboll En ersättare för Georginio Wijnaldum kommer sannolikt att stå högt på agendan, med mittfältaren som planerar att flytta till Barcelona på ett gratis.
En spelare de kunde sikta på är Rennes wonderkid Eduardo Camavinga, som är på väg att gå in i det sista året av sitt kontrakt.
Camavinga anses vara en av de bästa unga spelarna i världen och skulle vara den perfekta mannen att komma in och ersätta Wijnaldum.
Hans kontraktuella situation innebär att han mycket väl kan vara tillgänglig för under sitt värde i år, och en flytt till Liverpool skulle ge honom chansen att lysa på den stora scenen.
Liverpool är enligt uppgift ivriga att ta in en ny center-forward i sommar för att ge konkurrens till Firmino.
Den legendariska anfallaren är tydligen sugen på att stanna kvar i Premier League när hans kontrakt löper ut i Etihad.
Om de kunde lägga rivaliteten mellan de två klubbarna åt sidan kan en flytt till Liverpool vara idealisk för båda inblandade parter.

nueva Nueva Camiseta Portugal
liverpool auswärtstrikot
PSV Eindhoven Dames Shirt Outlet
liverpool trøje
arsenal trøje
arsenal tröja
real madrid trøje børn
goedkope Liverpool Shirt
ajax trøje
werder bremen online shop
Dame Draktsett